Avancen les obres a la pista esportiva de l’Horta Capallera

0
1105

Les obres, que van començar en plena campanya electoral, es van adjudicar a l’empresa Fàbrega Gestiona Obres SL per un cost de 82.473,60 euros amb IVA inclòs


 

Els treballs de renovació a la pista esportiva de l’Horta Capallera avancen. Les obres, que van començar en plena campanya electoral, es van adjudicar a l’empresa Fàbrega Gestiona Obres SL per un cost de 82.473,60 euros amb IVA inclòs. La nova zona d’esbarjo hauria d’estar a punt a finals de juliol.

LES TASQUES. El projecte que es tira endavant comporta la renovació de tot el paviment. I és que els usuaris es queixaven d’esquerdes i desnivells entre les pastilles de formigó. A més, la pista s’allunyarà de les façanes nord i es podrà construir una tanca per protegir el veïnat de molèsties i pilotades. També es construirà un tancat a les zones est i oest de la pista esportiva. Precisament, al límit de l’espai es plantarà vegetació als parterres perquè el tancament sigui verd amb plantes enfiladisses i no predomini la tanca metàl·lica. Paral·lelament es crearà una pista de petanca, s’instal·larà una bancada i també una cistella de bàsquet i una pista de tennis taula.

L’espai d’esbarjo es va projectar el 2017. La petició va ser del PP, que va posar com a condició incloure una partida per a la pista, a canvi de facilitar l’aprovació del pressupost municipal.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li