Avança la creació de l’Agència de Desenvolupament

0
421

La decisió de tirar endavant l’Agència es va materialitzar dijous passat en una trobada dels representants polítics de les entitats a l’Alfolí de la Sal, a l’Escala


Les entitats locals impulsores del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i Ocupació de l’Alt Empordà han acordat fer els primers passos en ferm per a la creació de l’Agència de Desenvolupament Econòmic.

La decisió de tirar endavant l’Agència es va materialitzar dijous passat en una trobada dels representants polítics de les entitats a l’Alfolí de la Sal, a l’Escala. Les entitats es van comprometre a què l’Agència sigui una eina útil i al servei de la comarca. També es va acordar estudiar models de governança que vetllin per la representativitat proporcional de totes les entitats garantint la participació de pobles petits i micropobles.

A la reunió hi van ser presents els representants dels Ajuntaments de l’Escala, Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Llançà, la Jonquera i Vilamalla; el Consell Comarcal de l’Alt Empordà; el Consorci Salines-Bassegoda, l’Associació Empordà Turisme i l’Associació de Micropobles.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li