Augmenten les peticions per comiats pendents

0
1310

Àltima, amb tanatoris a Figueres i Llançà informa que després de les fase 1 i 2 han detectat «un increment de les peticions per celebrar cerimònies de comiat o inhumar cendres de difunts durant la pandèmia, que degut a les resitriccions no podien rebre el comiat desitjat per les famílies»


Amb la fase 3 les empreses funeràries poden augmentar els aforaments a les sales de vetlla. Es pot passar de les 15 permeses a la fase 2 a les 25. Continua sent obligatori l’ús de la mascareta i respectar la distància de seguretat en tot moment. La nova fase també permet comitives d’enterrament o incineracions a l’exterior de fins a 50 persones. En el cas de les cremacions però només podran entrar a la sala 3 persones. D’altra banda, es continua amb tots els protocols de seguretat i desinfecció sobretot a les zones més transitades.

Àltima, amb tanatoris a Figueres i Llançà informa que després de les fase 1 i 2 han detectat «un increment de les peticions per celebrar cerimònies de comiat o inhumar cendres de difunts durant la pandèmia, que degut a les resitriccions no podien rebre el comiat desitjat per les famílies».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li