Atraccions i Embarraca’t: els clàssics arrenquen amb força

0
574

Tot i les previsions meteorològiques de pluges, el primer cap de setmana de Fires i Festes de la Santa Creu ha estat en general de color i de multituds. Totes les activitats programades s’han pogut fer, tot i que algunes han quedat deslluïdes com la trobada de gegants de diumenge a la tarda. Al marge d’això, hi ha dos grans protagonistes que han tornat a fer el ple en els primers dies de les festes. Les atraccions i l’Embarraca’t són els clàssics amb més adeptes.

atraccions a 1 euro. La fórmula ideada en plena crisi per a les famílies continua funcionant. Divendres es van inaugurar les atraccions de la zona del firal amb la promoció dels tiquets a un euro. L’èxit va ser rotund tot i que en moments puntuals les aglomeracions van convertir l’espai en una autèntica odissea per poder fer un pas. Les cues no es podien formar amb un ordre coherent per manca de lloc i, fins i tot, en algun moment alguns pares van témer per la seguretat dels seus fills. Malgrat tot, les atraccions van funcionar sense descans i el ritme de venda de tiquets, sobretot divendres, va ser força bo.

la neteja. També dins del recinte firal l’empresa Ecoserveis ha instal·lat 25 illes ecològiques amb l’objectiu que el públic llenci els residus ordinaris, envasos i embalatges als cubells corresponents. D’aquesta manera es vol millorar la neteja d’aquest espai durant cada dia de fires.

embarraca’t. Milers de persones han passat en només dos dies per l’Embarraca’t. La pluja va fer acte de presència però això no va afectar els concerts. Com a novetat d’aquest any, la Guàrdia Urbana ha instal·lat un punt d’atenció al ciutadà a l’Embarraca’t. Està ubicat al punt tancat al trànsit, que hi ha darrere de l’escenari. A banda de donar informació es convertirà en l’espai per als diferents serveis d’emergència en cas que sigui necessari activar aquests dispositius.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li