Atorguen el Premi Empordà als professionals sanitaris

0
654

La comissió ha guardonat la Fundació Salut Empordà (FSE) com entitat que engloba tot tipus de personal: metges, infermers, zeladors, personal d’ambulàncies, personal de neteja o personal d’administració que «han estat a primera línia els mesos de confinament de la comarca, a causa de la covid-19»


 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha atorgat el Premi Empordà 2020 i 2021 als professionals sanitaris de la comarca. La comissió ha guardonat la Fundació Salut Empordà (FSE) com entitat que engloba tot tipus de personal: metges, infermers, zeladors, personal d’ambulàncies, personal de neteja o personal d’administració que «han estat a primera línia els mesos de confinament de la comarca, a causa de la covid-19».

Es dona el cas que cap Ajuntament va fer cap proposta i la comissió va convenir homenatjar la fundació. Durant l’entrega del premi, que es va fer dimarts, la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, va destacar la tasca feta durant la pandèmia, i va fer èmfasi en el treball conjunt que hauran de fer totes les administracions «per pal·liar la greu crisi econòmica, social i emocional que ens ha deixat la pandèmia». Per la seva banda, el director gerent de la FSE, Martí Masferrer, va fer referència a la vida, la mort i el dolor. «Hi ha dolor immens en la família que perd una persona estimada, sense acomiadar-la. Hi ha un dolor immens quan uns ulls et miren darrere d’una mascareta i tu saps que allò no anirà bé», va dir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li