Assassins silenciosos

0
1447

Ara que ve Nadal i ens preocupem tant del físic i les dietes, cal recordar una sèrie de substancies blanques processades que sense adonar-nos, són molt perjudicials per a la nostra salut.

Com que no soc metge ni dietista, no parlaré d’allò que no entenc, però cal que el sentit comú ens obri el ulls.

Aliments processat, molts químicament, altres genèticament, que alteren el nostre metabolisme i perquè no, la nostra genètica, com ho farà la maleïda vacuna de la Covid-19, aconseguint una població asexuada, estèril, submisa i sense valors.

La farina, el sucre blanc, l’arròs blanc, la llet pasteuritzada, la sal, les crispetes, etc., formen part de la nostra dieta habitual i els perjudicis per la nostra salut sĂłn evidents: obesitat, hipertensiĂł, al·lèrgies, diabetis, asma, acne, cĂ ries, colesterol, retenciĂł de lĂ­quids, estrès, ansietat i alguns cĂ ncers estan relacionats directament amb la ingesta d’aquest aliments, silenciosament, dia a dia, sense adonar-nos i deixant de banda altres substĂ ncies blanques pernicioses com el clor de l’aigua o la cocaĂŻna… ja en parlarem un altre dia.

I és que estar envoltats d’assassins silenciosos ho patim també a peu de carrer. Etimològicament parlant, el vocable «assassí», prové de l’àrab ( ves per on) i vol dir «el que beu haixix» una beguda narcòtica elaborada amb fulles del cànem. Aquesta expressió es feia servir per anomenar els delinqüents o botxins que es dedicaven a executar els seus veïns per revenges polítiques, enaltits pel seu cap i ofuscats pel haixix; és a dir, per tal d’obtenir més valor, perdre la moral i obeir ordres, anaven ben fumats o beguts, gairebé com ara passa a molts plens municipal o del Consell Comarcal (ho dic per experiència viscuda durant 8 anys), del Parlament o del Congrés, a la vista d’algunes intervencions mes pròpies de la psicodèlia dels 70 i d’una ingesta indeguda o excessiva.

Res de nou, a l’Amèrica andina, per tal de travessar aquells paratges inhòspits, els indígenes van ben col·locats mastegant fulles de coca o ayahuasca per tal de comunicar amb altres mons sense telefonia.

Però tornant als assassins, tant els del costat, que els tenim a la polĂ­tica grĂ cies a la democrĂ cia mal entesa desprĂ©s de mĂ©s de 800 morts, i als altres amb origen d’ultramar, no ens adonem que els portem a casa, els mantenim amb els nostres impostos i a sobre deixem que ens matin… Ah no, que sĂłn casos aĂŻllats, com l’atemptat de les Rambles, la discoteca de ParĂ­s, el mercat de Nadal d’Alemanya i centenars de casos «aĂŻllats» que portaran, si ningĂş hi posa remei, a èpoques feudals amb indumentĂ ria femenina mĂ©s fosca i resolutòria.

O sigui, arribes il·legalment, et fan la prova PCR gratis (jo vaig pagar 140€), tant hi fot si dones positiu com negatiu perquè com que no tens documentaciĂł, no et poden controlar, et donen roba, t’allotgen en hotel de 5*, et paguen l’aviĂł fins la penĂ­nsula, et donen una pagueta i segons quins favors que no es poden dir en horari infantil i a viure del sistema… ja es veu que la gran majoria sĂłn famĂ­lies completes fugint de conflictes bèl·lics (no tinc coneixement de cap guerra pel nostre voltant) , arriben famèlics amb els seus bons mòbils carregats de bateria desprĂ©s de fer una travessia per alta mar que dura dies… i encara hi ha gent que s’ho creu…

Després passen desgràcies aïllades, que és l’eufemisme d’actes terroristes o atemptats o com la nau de Badalona cremada (fa un parell d’anys va ser un pis okupat també el que es va cremar, en aquest cas per problemes elèctrics). Qui n’és responsable? El que va encendre l’espelma ? El propietari que no va denunciar l’ocupació? L’ajuntament? La Policia Municipal per no haver actuat? Els veïns per ajudar-los? El Pato Donald? La Policia Nacional per no controlar la situació administrativa irregular de la majoria ? Els jutges per no actuar o actuar tard i malament? Tots tenen el seu grau de responsabilitat, primer per permetre-ho i segon, perquè ho continuaran permetent, i en el pitjor dels casos, si actuen, seran titllats de fatxes, xenòfobs, incívics i insolidaris.

No cal anar tan lluny… tots coneixem trasters, magatzems, garatges o locals que es fan servir com habitatge, amb la connivència dels propietaris, immobiliĂ ries, veĂŻns o autoritats… fins que passa alguna desgrĂ cia; de fet, hi ha pisos amb sobreocupaciĂł (els manters, els pisos d’okupes, etc. ), que amb les noves lleis podemoides s’hi poden empadronar i viure milers de persones, per tal de rebre ajuts dels serveis socials corresponents, vulnerant la normativa d’habitatge, higiene i salubritat, ja que no es compleix el mĂ xim permès de persones/habitatge que figura a la cèdula d’habitabilitat i sovint, amb un clima d’inseguretat pels veĂŻns, ja que alguns, tenen requisitòries judicials espanyoles o de la Interpol.

Sigueu bons minyons, pregueu per les Ă nimes que estan patint a costa dels vostres impostos a SuĂŻssa, Waterloo o als casoplons custodiats per la GuĂ rdia Civil i foteu-li be al TiĂł, com ha de ser, per aconseguir les coses a cop de bastĂł, tot plegat, molt constructiu.

Bon Nadal a tots (o no) .

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li