Arriben els Reis Mags d’Orient

0
447

Hi participaran prop de 300 figurants voluntaris per ajudar a ses majestats a repartir il·lusió i dolços per a tota la ciutadania


Figueres rebrà ses majestats els Reis d’Orients la nit del 5 de gener amb una cavalcada que s’iniciarà amb petards simultanis a diversos llocs de la ciutat. La ciutat  estarà il·luminada de fanalets i de mirades d’il·lusió.  El recorregut serà el mateix que l’any passat i la sortida es farà de la Creu de la Mà. El trajecte de l’edició anterior compleix el propòsit del consistori d’esponjar el públic i evitar grans aglomeracions de gent.  La cavalcada depara altres sorpreses que no es poden desvetllar. A la plaça de l’Ajuntament, per amenitzar l’espera als més petits, la companyia El Pot Petit portarà a terme un espectacle dissenyat per a l’ocasió. A la mateixa hora, a la plaça Catalunya hi haurà un campament reial on els que s’han endarrerit amb la carta, podran lliurar-la en mà als patges que hi faran guàrdia. A més, abans de la cavalcada, hi haurà el tradicional concurs de fanalets al Teatre Municipal El Jardí, que enguany incrementa el límit d’edat per a participar-hi (es passa de 8 a 10 anys).

SEGURETAT.  Com cada any, el consistori organitza un dispositiu de seguretat i de control de l’aforament dels diversos espais públics, amb la col·laboració de diferents serveis d’emergència i protecció civil, i s’ha enviat un fullet a la ciutadania amb tota la informació sobre la cavalcada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li