Arriba una nova edició del festival La Selva de l’Art

0
1255

L’esdeveniment està organitzat per La Selva de l’Art i Dieu Moviment Creatiu i hi participa l’Ajuntament  amb el suport de Diputació, la Parròquia de la Selva de Mar i el poble selvatà


Aquest estiu es tornarà a fer el certamen artístic de la Selva de Mar. El 18 de juny s’inaugurarà la segona edició de La Selva de l’Art, el festival d’art a cel obert, que omple el poble d’obres de diferents artistes d’arreu. Aquesta mostra inclou tot tipus de representacions d’art com ara: pintura, fotografia, música, conferències…

Aquest festival, segurament un dels més petits de la comarca, està organitzat per La Selva de l’Art i Dieu Moviment Creatiu i hi participa l’Ajuntament de la Selva de Mar amb el suport de Diputació de Girona, Parròquia de la Selva de Mar i els selvatans. Enguany es farà en tres espais direrents amb diferents horarirs: L’ermita de Sant Sebastià, El Trull, i ales instal·lacions al carrer.

VERKAMI.L’organització ha obert un verkami per poder pagar una instal·lació de llum nova i les despeses i ja ha recaptat més de 1.000 euros dels 1.200 que demana a la campanya de micromecenatge. Tal com expliquen els promotors del certamen, d’aquesta manera equiparan “el poble de llums bons i es quedaran tot l’any perquè tothom els aprofiti”

SEGONA EDICIÓ. El tret de sortida del certamen de l’art serà el diumenge 18 de juny, amb l’exposició Imatgeria de pintures de Ramon Moscardó. Es pot consultar la informació del festival a aselvadelart.wordpress.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li