Arriba la primavera No et quedis sense piles

0
1278

Cansament, somnolència i falta d’energia són algunes de les molèsties que pot provocar l’arribada de la primavera. Els canvis climàtics i ambientals que acompanyen els canvis d’estacions s’uneixen a la situació d’estrès i als hàbits de vida poc saludables i això provoca cert malestar. No deixis de gaudir de la primavera i evita els símptomes de fatiga.
La primavera s’associa a canvis climàtics i també de la vida quotidiana (canvi d’horaris, més hores de llum, més activitats a l’aire lliure…). El nostre ritme de vida pot veure’s afectat per aquests canvis i és que, encara que moltes persones gaudeixen amb l’arribada de la nova estació, també és cert que d’altres tenen dificultats per adaptar-se i pateixen un lleu trastorn de cansament, conegut popularment com a astènia primaveral.
Els símptomes poden ser tant físics com psicològics: somnolència, irritabilitat, baix estat d’ànim, manca de gana i cansament. En algunes ocasions, també pot provocar mal de cap, debilitat muscular i inclús tensió arterial baixa. Els efectes de l’astèmia primaveral solen ser lleus i desapareixen quan l’organisme s’ajusta als canvis estacionals.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li