Arriba el tercer carril

0
1073

La construcció del tercer carril de l’autopista, que l’empresa concessionària Abertis està executant des de l’any passat en el tram gironí de l’AP-7 -des de Maçanet de la Selva fins a la Jonquera- ja es troba a les portes de Figueres. Concretament, des de fa unes setmanes s’està treballant dins del terme municipal de Vilafant. Les previsions són que la primera fase de les obres acabi el 9 de juliol -durant la temporada turística s’atura tot l’operatiu- i que a primers de setembre s’enllesteixen les tasques d’insonorització de tot el tram urbà.
L’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, ha explicat que “en aquests moments s’està treballant en l’ampliació del pont del Manol, sobre la carretera de Borrassà, i en el pont que hi ha damunt la riera d’en Serra, a tocar de la Casa de la Vila. Aquests dos punts són els més conflictius per al poble, ja que en algun moment afectaran la circulació viària”.
De moment s’ha suprimit el pas de vianants pel camí que va de la plaça dels Rejolers fins a l’edifici municipal. Pel que fa al pas de vehicles, l’alcaldessa, que s’ha reunit en diverses ocasions amb els responsables de les obres per fer-ne el seguiment, explica que “durant un mes es farà el pas alternatiu dels cotxes per sota dels ponts i, en alguns moments puntuals, s’haurà de tallar tota la circulació, però ens han assegurat que l’afectació serà mínima”.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li