Arriba el Carnaval 2022 a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

0
647

Una de les festes més esperades de l’any, postposada per la pandèmia, se celebra aquest cap de setmana al municipi amb tres dies de desfilades


La rauxa del Carnaval de Castelló d’Empúries arriba aquest cap de setmana als carrers de la vila. Després d’ajornar-lo per la situació epidemiològica, l’Ajuntament i les colles locals van decidir traslladar la festa a una nova data i, finalment, serà aquest cap de setmana, els dies 13, 14 i 15 de maig.

LES DESFILADES. El tret de sortida del Carnaval serà divendres amb la desfilada nocturna pels carrers d’Empuriabrava. Al Carnaval 2022 de Castelló d’Empúries, a part del canvi de dates, també hi haurà novetats en les desfilades d’Empuriabrava. Divendres a la nit se sortirà de la plaça de les Palmeres, on les colles es concentraran a les 21 hores, i acabarà al Passeig Marítim, on tindrà lloc el concert de Di-Versiones. Diumenge el recorregut serà el mateix, a partir de les 11.30 hores, i acabarà també al passeig Marítim, on se celebraran el dinar i el lliurament de premis. El recorregut que faran les desfilades a Empuriabrava serà des de la plaça de les Palmeres, al Club Nàutic, passant per l’avinguda Carles Fages de Climent i carrer Pompeu Fabra, fins al passeig Marítim.

Pel que fa a la primera desfilada de dissabte, la desfilada infantil, serà al centre històric de Castelló d’Empúries, la sortida es farà des de l’aparcament de la llar d’infants, passarà per l’avinguda Pau Casals, carrer Santa Clara, el Rentador, i finalitzarà a la Sala Polivalent.

La desfilada de nit sortirà del carrer Peralada, passarà pel carrer Figueres, avinguda Pau Casals i carrer Santa Clara. Un cop acabada la rua nocturna, hi haurà festa a la Sala Polivalent.

ELS GRUPS. Les formacions musicals que actuaran al llarg del cap de setmana carnavalesc seran: Di-Versiones, Pelukass, Wasa Corporation i DJ, i Tramuntakada i la Banda de Percussió dels Senyors del Foc, obrint les cercaviles.

DINAR DE CARNAVAL. El dinar de germanor per celebrar la fi del Carnaval 2022 de Castelló d’Empúries es farà diumenge, a les 14 h, després de la desfilada de dia, per a totes les colles i comparses participants, al passeig Marítim. Després del dinar es farà l’exhibició de coreografies i el lliurament dels premis a les carrosses i comparses guanyadores de la nova edició, al mateix passeig.


  • Consulta el programa, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li