Arrenca la cinquena edició de la campanya ‘Nadal al Museu’

0
967

Aquesta cinquena edició té com a novetat la presència d’un nou personatge, en forma d’extraterrestre, creat per guiar els petits


Ja està en marxa la iniciativa impulsada per 26 museus de les comarques de Girona, «Nadal al Museu», en què els edificis preparen activitats especials per als més menuts per incentivar les visites en el llarg període nadalenc. Aquesta cinquena edició té com a novetat la presència d’un nou personatge, en forma d’extraterrestre, creat per guiar els petits.

A LA COMARCA. De l’Alt Empordà hi participen dos museus de Figueres, el Museu del Joguet de Figueres i el Museu de l’Empordà, que ofereix el repte de descobrir les pistes que el nou visitant ha deixat preparades als museus. Un funcionament similar l’ofereix el Museu de l’Anxova i la Sal de l’Escala. D’aquest municipi també hi participa el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, amb activitats específiques per diversos dies com ara la Gimcana Esportiana, prevista pel 31 de desembre. El darrer museu participant de la comarca és l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries, també amb activitats personalitzades, com el «Joc de pistes familiar: els farinons i els secrets de fer farina», en què els nens hauran de resoldre un conjunt de preguntes fetes pels farinons per obtenir un joc amb una versió personalitzada molt farinera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li