Arrangen diverses vies de Borrassà

0
776

Les obres, valorades en 661.371,96 euros, permetran ampliar la calçada, eliminar i millorar les corbes més tancades, construir nous accessos als camins secundaris i finques privades, millorar i reconstruir el sistema de drenatge, i arranjar els recs per on desaigüen


 

La Diputació de Girona i l’Ajuntament de Borrassà estan millorant diverses vies del municipi. L’obra més important és l’arranjament de la GIP-5129, que uneix Borrassà amb Vilafant. L’Administració supramunicipal està millorant un tram d’uns 1.608 metres que fins ara tenia un traçat força sinuós i amb corbes molt tancades. Les obres, valorades en 661.371,96 euros, permetran ampliar la calçada, eliminar i millorar les corbes més tancades, construir nous accessos als camins secundaris i finques privades, millorar i reconstruir el sistema de drenatge, i arranjar els recs per on desaigüen. Està previst que al desembre estiguin acabades.

Mentrestant, en els últims mesos l’Ajuntament ha arranjat i millorat fins a 5.400 metres lineals dels camins municipals que estaven en més mal estat. Més concretament, han actuat al camí d’Avinyonet, el camí del Pou d’Avinyonet, el camí de la font del Plataner, el camí dels Pujols, els dos camins que hi ha al costat de l’autopista AP-7, el camí de la Serra i el camí que passa per sota del pont del tren d’alta velocitat. Els treballs han comportat una inversió de 15.074,79 euros, que l’Ajuntament ha pagat amb fons propis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li