Arranca el Projecte Kolda

0
1002

Salut Empordà Cooperació ha iniciat el projecte, que treballa conjuntament amb les escoles de l’Armentera, Sant Pere Pescador, el Far d’Empordà i Vilabertran


L’ONG Salut Empordà Cooperació (SEC) ha posat en marxa recentment un nou projecte anomenat Kolda, en què treballa conjuntament amb les escoles de l’Armentera, Sant Pere Pescador, el Far d’Empordà i Vilabertran per posar en contacte infants de realitats ben diferents a través d’un treball cooperatiu. Durant aquest curs escolar, els alumnes alt-empordanesos s’intercanviaran material divers com cançons, dibuixos o contes amb els nens i nenes del Centre Educatiu de Kolda, del Senegal. L’objectiu és despertar la seva consciència solidària acostant-los a les diferents realitats del món.

A més a més, voluntaris de Salut Empordà Cooperació visitaran aquest centre del Senegal a principis de l’any 2020, on portaran material i mobiliari escolar, obtingut en donacions que l’alumnat de les quatre escoles de la comarca ha fet i de particulars, a més de les coses que el SEC ha pogut aconseguir (motxilles de l’any passat, llibretes inacabades, taules o cadires, entre altres). Aprofitant el viatge oferiran formació de salut bucodental a mestres, alumnes i pares del Centre Educatiu de Kolda, i els facilitaran els estris necessaris per tenir cura de les dents.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li