Arranca el Gran Recapte en format virtual

0
385

Amb la pandèmia els Bancs dels Aliments han vist augmentar un 40% la demanda d’aliments


Des d’ahir dilluns dia 16 bona part dels supermercats de la comarca ofereixen als seus clients la possibilitat de fer aportacions econòmiques a l’hora de pagar a caixa. Aquest és el nou format que ha adoptat la dotzena edició del Gran Recapte d’Aliments. Aquestes donacions s’efectuen a través d’un codi amb els imports estipulats per cistella (1€ – 3€ – 5€ – 10€ – 20€ – 50€, o indefinit). Juntament amb el tiquet de compra, s’entrega un adhesiu que es podrà enganxar en un plafó en forma de banyera situat a l’entrada del comerç. A partir del 21 novembre, quan finalitzi el període del Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per a poder adquirir aliments en aquells establiments.

VOLUNTARIAT. Tot i això, sí que es podrà veure personal treballant in situ en el Gran Recapte d’Aliments, concretament dins dels establiments durant el 20 i 21 de novembre. A diferència d’altres anys, i a causa de les limitacions derivades per la pandèmia, aquest any el seu rol ha canviat, ja que ara la seva tasca serà fer d’ambaixadors dels Bancs dels Aliments, amb l’objectiu de difondre el nou model de Gran Recapte.

DONACIÓ D’ALIMENTS EN LÍNIA. Amb la pandèmia els Bancs dels Aliments han vist augmentar un 40% la demanda d’aliments. A més, el nou escenari d’emergència social comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Per això, tot i que la campanya física en comerços acaba el 21 de novembre, encara es poden fer aportacions fins al 16 de desembre a través de www.granrecapteonline.com, o bé a través del Bizum enviant l’import al codi 33596.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li