Arbolí, Albert i Fernández també s’incorporen al nou PNC

0
902

Els edils continuaran a Junts per Figueres, que assegura anar «més enllà de les sigles» per prioritzar «el projecte de ciutat»


Els tres regidors de Junts per Figueres Carles Arbolí, Alba Albert i Miquel Fernández s’han incorporat al nou Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), liderat per Marta Pascal. Els tres edils, que aquest any s’han estrenat com a regidors –es van presentar a les municipals com a números 2, 3 i 9 de la candidatura encapçalada per Jordi Masquef–, continuaran al grup municipal, que està a l’oposició. Arbolí era l’únic militant del PDeCAT, del qual ja ha formalitzat la baixa, mentre que Albert i Fernández es van presentar com a independents.

Davant la situació política que s’està vivint en les darreres setmanes, Junts per Figueres també ha emès un comunicat on defensa la «pluralitat» de la formació, tot recordant que també tenen representants del Partit Demòcrata (Jordi Masquef), Junts (Josep M. Bernils) i independents (Núria Galimany, Manel Rodríguez i Pilar Sánchez). La formació subratlla que el grup municipal «va més enllà de les sigles i prioritza el projecte de ciutat per davant dels moviments d’ordenació de l’espai polític que s’estan produint». I remarca que aquests tres regidors tenen un «compromís ferm» amb el projecte de la candidatura encapçalada per Masquef.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li