Aquesta tardor el teatre puja el telĂł

0
1602

El Teatre el JardĂ­ de Figueres s’obrirĂ  de nou al pĂșblic el 28 d’octubre amb la celebraciĂł del Concert de Ciutat


 

Ja tenim aquĂ­ la nova temporada d’arts escĂšniques de tardor, que es desenvoluparĂ  entre els mesos de setembre i desembre, a la ciutat de Figueres. El consistori, amb la col·laboraciĂł de diferents entitats locals com ara la biblioteca municipal, les companyies de teatre Tequatre i La Funcional, La Cate o Juventuts Musicals, entre altres, presenten una trentena de propostes de teatre, mĂșsica, dansa i familiars que es faran en els diferents equipaments escĂšnics de la ciutat. D’entre els noms de la nova temporada teatral destaquen Bruno Oro, Àngels Bassas i Albert Salazar, o companyies com Parking Shakespeare, Rhum&cia, el dramaturg LlĂ tzer Garcia o ArcĂ dia.

‘UN SHAKESPEARE AL CARRER’. AixĂ­ ho va dir el tĂšcnic de cultura, Pep Torner, en el que va ser la seva darrera presentaciĂł escĂšnica com a programador del consistori, ja que a partir d’ara serĂ  tĂšcnic de l’Ajuntament de l’Escala. Torner va explicar que una de les obres mĂ©s destacades Ă©s Tot va bĂ© si acaba bĂ©, de Shakesperare, que a mĂ©s, com a novetat es farĂ  en un nou espai, els Jardins Puig Pujades.

LA MÚSICA I ELS INFANTIL. Joventuts Musicals de Figueres ha programat prop d’una desena de concerts de formacions amb intùrprets de la ciutat o de la comarca, potenciant així el talent territorial. L’Auditori Caputxins acollirà actuacions com la del septet de la Giorquestra, el trio jazzístic tRAÇ o el quartet Northern Cellos, entre altres.

I per a la mainada, cada primer diumenge hi haurĂ  una proposta de teatre infantil. La biblioteca de Figueres tambĂ© ha programat les Hores del Conte i l’entitat La Cate el cicle de Putxinel·lis. A la Cate hi haurĂ  teatre amateur i projeccions d’ĂČperes i de cinema clĂ ssic.

COMPANYIES DE TEATRE LOCALS. Seran les encarregades de fer aixecar el taló del Teatre Municipal el Jardí de nou, encara que el primer esdeveniment serà el Concert Ciutat del 28 d’octubre.

Tequatre i La Funcional oferiran que nou espectacle: Tequatre amb la comùdia Ens ha caigut la sogra i La Funcional amb El ball, una proposta que repassa l’evolució d’una sala de ball i de la ciutat de Figueres al llarg dels anys. No faltarà la tradicional actuació d’Els Pastorets de Figueres i les propostes guanyadores d’una Beca Agita de l’Ajuntament de Figueres.

D’altra banda, hi haurĂ  activitats paral·leles mĂ©s enllĂ  de l’oferta escĂšnica a cĂ rrec de l’Aula de Teatre o el Cineclub DiĂČptria com ara col·loquis o projeccions. Les entrades sortiran a la venda el 13 de setembre i els preus i les ofertes sĂłn igual que l’any passat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li