Aproven provisionalment la desclassificació del SUD3

0
724

El ple va aprovar provisionalment —per unanimitat— que el sòl d’aquestes zones deixi de ser urbanitzable i passi a ser no urbanitzable


Nou pas en la tramitació per desclassificar els terrens del sector SUD3 de Palau-saverdera, que està format per uns terrenys que queden per sobre del restaurant Casa Carmeta i uns altres que hi ha a la part baixa del nucli, propers a la carretera que porta cap a Pau. El ple de dijous va aprovar provisionalment —per unanimitat— que el sòl d’aquestes zones deixi de ser urbanitzable i passi a ser no urbanitzable. L’expedient passa ara a mans de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, que és l’òrgan que haurà de pronunciar-se sobre l’aprovació definitiva de la modificació de planejament.

El mateix ple va aprovar el Pla normatiu pel 2021, que preveu, entre altres coses, modificar el Reglament Orgànic Municipal i el Reglament del cementiri. I també es va acordar iniciar la tramitació d’una altra de les actuacions previstes en el mateix Pla normatiu: modificar l’ordenança de concessió de subvencions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li