Aproven el projecte del tercer pavelló de Figueres, que costarà 5,8 milions d’euros

0
1670

L’alcalde, Jordi Masquef, es compromet a iniciar les obres «immediatament» si els grups donen suport al pressupost del 2019


 

Figueres ha fet un pas més cap al tercer pavelló de la ciutat. Al Ple de dijous passat es va aprovar el projecte de construcció de la instal·lació a l’Olivar Gran per 14 vots a favor, 4 vots en contra (cupaires i Compromís) i 2 abstencions (PSC).

EL PROJECTE. Les xifres de l’equipament són importants, segons algun regidor «faraòniques»; però l’alcalde va defensar que «els clubs demanen tres pistes homologades i el que és barat pot sortir car». L’equipament previst faria 5.000 m2, tindria tres pistes reglamentàries, capacitat per a 4.000 persones i grades per a 300 persones. El cost del pavelló seria de 5,8 milions d’euros. L’alcalde va assegurar que si els pressupostos del 2019 rebien suport comptarien amb una partida important per al pavelló. Això permetria començar les obres «immediatament». Cs va retreure al govern que hagi tardat quatre anys a tirar endavant el projecte. Sobre la piscina, l’alcalde va dir: «Quan hàgim pagat això anirem per la piscina».

L’Ajuntament ja ha tret a concurs les obres per adequar el solar del pavelló a l’Olivar Gran. El pressupost és de 466.610 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li