«Aprenem jugant», tota la programació

0
1426

Roses ofereix activitats per fomentar el coneixement de manera divertida durant el març i l’abril


 

Tallers de màgia, nanociència, química, efectes especials, biomediciona o elaboració i decoració d’ous de pasqua són algunes de les activitats, juntament amb l’espectacle científic de Dani Jiménez, que inclou enguany el programa «Aprenem jugant», organitzat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses des del 2013. La programació es durà a terme al llarg de diversos caps de setmana dels mesos de març i abril i conté propostes per a infants i joves, des de P3 d’educació infantil fins a 2n d’ESO. Totes les activitats requereixen preinscripció prèvia.

EL PROGRAMA. En aquesta sisena edició, totes les activitats giraran entorn del món de la ciència i la química. Els primers tallers tindran lloc el dissabte 16 de març i porten per nom «El laboratori del Mag Merlí», «Reacciona… tenim química!» i «Nanociència: nano… què?». El científic Dani Jiménez, que apareix al programa Dinàmiks del canal Súper 3, clourà el primer cap de setmana amb un espectacle familiar. Els tallers «Efectes especials», del 30 de març, i «Fem dentifrici», «La ciència i el cervell» i «Biomedicina divertida», del 13 d’abril, completen el programa destinat al món de la ciència. D’altra banda, la xocolata serà la protagonista de les activitats organitzades el 6 d’abril, amb tallers d’elaboració i decoració d’ous de pasqua.

OBJECTIUS. Els tallers tenen una vocació educativa i seran dinamitzats per professionals, entitats i empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. Les activitats es divideixen en funció de les franges d’edat i segons les necessitats de cada grup. L’objectiu general del programa, segons l’Àrea d’Ensenyament del consistori, és divulgar coneixement i contribuir que els infants i els joves del municipi esdevinguin persones actives per fer front als reptes de la societat.

INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Els actes -inclòs l’espectacle de Dani Jiménez- requereixen inscripció prèvia, que es podrà realitzar, entre el 26 de febrer i el 5 de març, a través de l’enllaç web inscripcions.roses.cat o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà, el 27 i 28 de febrer, en horari de 8 a 14 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li