Apostem sempre per l’esport

0
1359

Hem assistit a la Nit de l’Esport, on s’han reconegut als esportistes destacats i hem tingut l’oportunitat de recordar la importància que té l’esport en la nostra societat. A través de l’esport es poden transmetre valors fonamentals, la cultura de l’esforç, el treball en equip, l’esperit de competició. L’esport és essencial per a la formació dels nens i dels joves, però ateny a totes les edats.

En aquest context trobem que és una molt bona notícia l’aprovació definitiva del projecte del tercer pavelló per a Figueres, destinat a la zona de l’Olivar Gran. Per fi ja podran començar les obres, després de tants anys d’espera. Era una reivindicació ciutadana que nosaltres, el Partit Popular, portàvem en el nostre programa electoral. És cert que el pressupost ha pujat molt, però ho considerem una prioritat necessària. Insistim en la transcendència de l’esport per al jovent, per al benestar en general, per a la cohesió social.

Denunciem el canvi de postura del PSC, que havia votat a favor en l’aprovació inicial i no hi ha donat suport, segurament fent alguna mena de càlcul electoral. Entenem la postura de la CUP, que cita que hi ha moltes altres prioritats per gastar tants diners, però la llista de necessitats seria inacabable i si penséssim així no faríem mai res.

Aquest gran projecte no treu que s’ha de seguir apostant pel manteniment i la millora de les instal·lacions ja existents. En aquest sentit, el grup municipal del Partit Popular ha fet importants aportacions en la negociació dels pressupostos. Tot i que l’alcalde es va penjar les medalles de propostes que són del nostre partit, com la millora dels accessos a l’estadi Albert Gurt o les noves torres d’il·luminació que s’instal·laran aviat. En el nostre programa continuarem apostant per cobrir les pistes d’atletisme i fer un tancament a la piscina descoberta per ampliar els horaris d’entrenament a l’hivern, pels clubs de waterpolo i natació.

El tercer pavelló és necessari per a les entitats, les institucions i els ciutadans de Figueres, i no està bé que hagi hagut d’esperar tants anys a fer-se realitat. Però com hem dit, cal millorar el manteniment de les instal·lacions que tenim, perquè no serveix de gaire anar fent inversions costoses, si després les deixem malmetre lentament. En aquest punt l’Ajuntament ha de fer un esforç considerable per millorar, ja que els manteniments són del tot millorables.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li