Aparell per a persones amb diversitat funcional

0
1144

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, destaca que «el Parc Bosc és un espai de socialització, de gaudi, lleure i esport. I és per això que les instal·lacions han d’estar adaptades i pensades per a tothom, també per a les persones amb diversitat funcional»


L’Ajuntament de Figueres està executant la renovació dels aparells d’exercici físic de l’àrea de salut del Parc Bosc. En concret, se substituiran els aparells obsolets i malmesos i es reemplaçaran per 12 noves unitats, com barres per a estiraments, patins o una bicicleta el·líptica, entre altres. A més de la renovació d’aquests elements, l’àrea de salut del Parc Bosc incorporarà una espatllera, una nova estació que permetrà realitzar exercici físic a persones amb diversitat funcional.

Els treballs de substitució dels elements d’exercici físic aniran acompanyats de la incorporació de paviment de cautxú de color marró fosc per fer més còmode i segur utilitzar aquest tipus d’elements. El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, ha destacat que «el Parc Bosc és un espai de socialització, de gaudi, lleure i esport. I és per això que les instal·lacions han d’estar adaptades i pensades per a tothom, també per a les persones amb diversitat funcional».

La xarxa d’itineraris saludables de Figueres està formada per sis parcs de salut situats a la plaça Francesc Macià, el passeig dels Països Catalans i el de John Lennon, i als parcs de les Aigües, Marca de l’Ham i Bosc. Aquests equipaments estan promoguts per l’Ajuntament i la Diputació.

La renovació dels aparells del Parc Bosc tindrà un cost de 17.796 euros i estarà enllestida en les pròximes setmanes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li