Apareix un vídeo de Pau Donés aconsellant als ‘papis’ de l’Escola Ramon Muntaner de Peralada

0
1169

El cantant de Jarabe de Palo, traspassat el passat mes de juny, fa referència al mètodeGlifing, una forma de treballar i entrenar les habilitats lectores per als alumnes que tinguin problemes en aquesta àrea


El cantant Pau Donés, traspassat el darrer 9 de juny, va ser diagnosticat amb dislèxia als tretze anys. Això, però, no va ser un impediment perquè pogués desenvolupar la seva carrera com a artista. En un vídeo publicat recentment, el cantant de Jarabe de Palo recomana i interpel·la als «papis» de l’Institut Ramon Muntaner de Peralada que facin un «petit esforç per treballar els exercicis del mètode amb els vostres fills, perquè segur que en un futur els hi anirà molt bé!».

El mètode al qual fa referència Donés és el Glifing. És una forma de treballar i entrenar les habilitats lectores per als alumnes que tinguin problemes en aquesta àrea. D’aquesta manera es treballen habilitats com ara l’agilitat i la comprensió lectora, i alhora s’evita que augmenti la falta d’interès de la lectura per aquells i aquelles que han manifestat alguna dificultat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li