Apareix el cadàver d’una dona amb signes de violència en un descampat de Figueres

0
363

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona que ha aparegut morta aquest matí, a dos quarts d’onze, a un descampat de Figueres. La noia, de nacionalitat boliviana, presenta signes de violència. El cadàver s’ha trobat a un descampat situat prop d’una central elèctrica, a la zona oest de l’avinguda Salvador Dalí de Figueres. Els mossos treballen ja en el cas i la unitat d’investigació recull pistes sobre el terreny. La comitiva judicial s’ha desplaçat al lloc dels fets per fer l’aixecament del cadàver.

Al voltant de dos quarts d’onze del matí un veí ha trobat el cos sense vida d’una dona d’uns 55 anys d’origen bolivià, que aparentment no mostrava signes de violència però sí que presentava contusions. El cos s’ha localitzat en un escampat al costat de la subestació elèctrica de Figueres situada al darrera de l’IES Joaquim Cusí.

Els Mossos d’Esquadra han acordonat una àmplia zona des de quarts d’onze fins a tres quarts de dues, moment que el jutge ha ordenat l’aixecament del cos i una furgoneta de la funerària Empordà se l’ha emportat per practicar-li l’autòpsia.

La policia científica ha pres les empremtes d’un ciclomotor aparcat a pocs metres d’on s’ha localitzat el cadàver i se l’ha emportat per investigar si guarda relació amb el cas. El jutge ha decretat secret de sumari.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li