Ampliació de la dotació econòmica fins als 373.000 €

0
910

Aquest increment es destinarà a l’ampliació i la millora de les propostes presentades i escollides pels veïns de la població


 

L’Ajuntament de Roses ha ampliat la dotació econòmica prevista inicialment pels primers pressupostos participatius celebrats al municipi. Es passarà dels 150.000 euros als 373.700 euros i aquest increment es destinarà a l’ampliació i la millora de les propostes presentades i escollides pels veïns de la població. Es tracta de projectes que s’executaran entre finals d’aquest any i el 2019.

PROJECTES. Promocionar Roses amb un rètol de grans dimensions, habilitar un parc per a gossos, ampliar els jocs infantils i crear una aula de cuina van ser les propostes més votades en els primers Pressupostos Participatius realitzats a Roses durant el 2017. Els costos ascendien a un total de 135.000 euros i els 15.000 euros restants es reservaven a possibles millores. L’estudi detallat i la redacció dels projectes ha fet que l’Ajuntament considerés la possibilitat de millorar les actuacions. Així, es dotarà l’espai per a gossos d’un correcà i es condicionarà el seu entorn; s’ampliarà el nombre de parcs infantils i es complementaran amb bancs i arbrat. També es farà més gran l’aula de cuina, que serà un espai gastronòmic amb més capacitat de la prevista. Aquest darrer projecte tindrà la implicació de la Confraria de Pescadors i dels restauradors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li