Àmfora i Aquarius, amb guardó europeu

0
1580

Els dos càmpings de Sant Pere Pescador van ser distingits durant el primer Congrés Mundial de Càmpings que es va fer a Lisboa


 

Els càmpings alt-empordanesos continuen col·leccionant reconeixements arreu. Els darrers guardons els van assolir els establiments Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador, durant el Primer Congrés Mundial de Càmpings que la Federació Internacional de Càmping, Caravana i Autocaravana (FICC) ha celebrat recentment a Lisboa, Portugal. En concret, els dos càmpings de la comarca, juntament amb Sènia Cala Gogó i Internacional, de Calonge, van ser guardonats entre els millors d’Europa pel seu elevat nivell d’excel·lència. Els reconeixements, que s’atorguen cada cinc anys, els han rebut en aquesta passada edició un centenar de càmpings de tot el continent d’un total de 12 països.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca la importància d’aquests guardons, que reconeixen l’esforç que any rere any fan els empresaris del sector amb inversions «per mantenir la qualitat i l’excel·lència dels establiments, i també per oferir experiències innovadores i especialitzar-se en activitats que els diferenciïn».

La FICC, amb seu a Brussel·les, és l’única organització del món dedicada a l’acampada, la caravana i l’autocaravana que representa els interessos dels campistes. Creada el 1933, actualment aplega 67 clubs de 38 països.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li