Amenaça de llançar una bombona des de la terrassa

0
1200

Al voltant de les cinc de la tarda de dimarts passat la Policia Local va rebre diverses trucades alertant que hi havia un home amb una destral cridant a la Gran Via Pau Casals


 

Moments de tensió dimarts passat a la tarda a Roses. Al voltant de les cinc de la tarda la Policia Local va rebre diverses trucades alertant que hi havia un home amb una destral cridant a la Gran Via Pau Casals.

Quan van arribar les tres patrulles de la Policia Local i també els Mossos d’Esquadra, l’individu era dins del seu domicili. Amenaçava aleshores de llançar una bombona de butà des de la terrassa.

Els cossos policials van fer abandonar de la zona del conflicte els vianants i curiosos. També es va desplaçar al lloc dels fets una ambulància del SEM per intentar calmar l’home. Tot plegat va acabar quan l’individu va poder recuperar el seu gos, que havia perdut durant l’aldarull.

Segons testimonis, l’home havia sortit d’un bar proper amb símptomes d’haver begut, va anar al seu domicili i va tornar a sortir al carrer donant cops a una barana de davant de casa seva amb una destral.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li