“Amb 3 mesos he conegut què és la soledat del poder”

0
754

Ja fa més de 4 mesos que Carles Pàramo li va passar el relleu al capdavant de l’alcaldia de Roses. Quina valoració fa d’aquest temps?
Els tres primers mesos han estat difícils. És cert que l’experiència és un grau però no és el mateix ser primer tinent d’alcalde que alcalde. L’alcalde és l’última persona, és l’última resposta i amb tres mesos he conegut què és la soledat del poder. Aquest últim mes ja m’he situat i m’ho he agafat d’una altra manera, però ha estat difícil.

Li deu donar tranquil·litat tenir en Carles Pàramo al seu costat.
Sí, però ès cert que ell ha donat un pas al costat, però de veritat. En Carles deixa fer completament i sóc jo que quan veig que hi ha un assumpte en què necessito la veu de l’experiència li demano l’ajuda. No em costa gens acceptar-ho i reconèixer-ho.

Quin consell li va donar Pàramo?
La frase que em va dir és: Pots comptar amb mi.

Aquest 2013 ha estat agitat políticament a Roses. Al canvi d’alcalde el passat mes d’agost s’hi ha d’afegir ara la marxa de l’exalcaldessa Magda Casamitjana de les files socialistes rosinques.
Pel que significa en sí la seva baixa i la d’aquelles persones que puguin abandonar el PSC és una llàstima. Considero que el partit socialista hauria de ser una formació que hauria d’estar a favor del dret a decidir. Considero que aquestes baixes que estan tenint són una pèrdua important per tot Catalunya. Llavors també veig difícil que la Magda Casamitjana pugui estar en un lloc amb criteris tan diferents als seus. Per tant, entenc la seva renúncia.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li