Amanida de muntanya amb formatge fresc

0
480

INGREDIENTS: 4 PERSONES

• 1 escarola
• 1 enciam de fulla de roure
• 2 tomàquets per amanida
• 1 ceba
• 1 pastanaga
• 100 g de formatge fresc
• 100 g de pernil cuit
• Oli d’oliva
• Vinagre balsàmic
• Sal

PREPARACIÓ

1. Renta l’escarola i l’enciam i treu l’aigua que sobra. Talla’ls en làmines grans, respectant la seva forma natural.

2. Talla la ceba en cercles fins. Talla els tomàquets a quarts un cop nets i pelats. Afegeix la pastanaga neta, pelada i tallada en trossos grans o meitats.

3. Barreja-ho tot en un bol gran juntament amb el formatge fresc i el pernil cuit, tallats en forma de daus.

4. Amaneix-ho amb 6 cullerades d’oli d’oliva verge, 2 de vinagre balsàmic i sal.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li