Alternativa Per Llançà demana que s’instal·lin lavabos públics a prop del mercat fins que reobri la restauració

0
856

Segons el regidor del grup independent, Claudio Grande, «és una necessitat pels usuaris del mercat, siguin de Llançà o de fora, però també pels mateixos marxants, que passen moltes hores a la parada»


El Grup Municipal d’Alternativa per Llançà (APL) ha demanat a l’equip de govern que instal·li lavabos públics provisionals al mercat setmanal almenys mentre duri el tancament de bars i restaurants, tot i que també han proposat que es pugui allargar més enllà. Segons el regidor del grup independent, Claudio Grande, «és una necessitat pels usuaris del mercat, siguin de Llançà o de fora, però també pels mateixos marxants, que passen moltes hores a la parada».

APL entén que caldria implantar aquesta mesura a diferents punts del municipi de manera permanent tot l’any per no fer recaure aquesta responsabilitat a qui no pertoca. «La situació demostra que els establiments de restauració compleixen amb una funció social que no els pertoca, i des d’APL se’ls agraeix aquest esforç, que no pot ser indefinit en el temps», diuen.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li