Àlex Vila i M. Dolors Vilardell, premis de la Beca de Recerca

0
822

Els guanyadors són el cap de Medicina Interna de l’Hospital de Figueres i la infermera de la mateixa àrea


El Departament de Recerca i Innovació i la Comissió de Recerca de la Fundació Salut Empordà (FSE) han atorgat els premis de la primera edició de la Beca de Recerca de l’entitat, que en aquesta ocasió ha estat dotada amb 2.000 euros. Aquesta beca està adreçada als professionals que treballen a la Fundació, amb els objectius d’incentivar l’activitat investigadora i fer un reconeixement als investigadors implicats.

El guanyador de la beca ha estat Estudi ULFI: Estudi observacional transversal de pacients de la unitat de lípids en tractament hipolipemiant per a la prevenció primària i secundària, del doctor Àlex Vila, cap del servei de Medicina Interna de l’Hospital de Figueres. Enguany, el jurat també ha concedit un accèssit al projecte Estudi de la implantació del projecte ITU-zero, de Maria Dolors Vilardell com a investigadora principal, infermera del servei de Medicina interna de l’Hospital de Figueres. Aquest estudi té per objectiu disminuir la taxa d’infecció en pacients ingressats a la unitat d’hospitalització mèdica als quals se’ls insereix una sonda uretral durant l’ingrés.

Els resultats dels dos estudis, ambdós centrats en aspectes assistencials que tenen una aplicació en la pràctica clínica habitual, es donaran a conèixer a la jornada científica anual que organitza la Fundació Salut Empordà.

El premi i l’accèssit de 1.000 € es van lliurar durant la Diada de la Fundació, el passat 1 de juliol.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li