Aleix Espargaró apadrina una botiga a Figueres

0
1242

El pilot de motociclisme inaugura Terranova CNC, una botiga especialitzada en nutrició canina i felina


 

El pilot de motociclisme Aleix Espargaró va ser dissabte a Figueres per inaugurar la primera botiga Terranova CNC a la capital alt-empordanesa, amb una superfície de 100 metres quadrats. Aquesta inauguració s’emmarca dins del pla d’expansió que la companyia, líder en nutrició canina i felina a l’Estat espanyol i amb més de 125 botigues a tota la península, està portant a terme a la província de Girona, on ja compta amb quatre centres més, a banda del de Figueres (Blanes, Lloret de Mar, Palamós i Girona).

Aleix Espargaró, que té des de fa un any la seva pròpia botiga Terranova CNC a Andorra, ha decidit donar suport a aquesta nova inauguració, a la qual hi ha assistit en qualitat de padrí. Durant l’acte, Espargaró va conèixer els guanyadors del concurs que la firma ha organitzat amb motiu de l’obertura del centre, i que van rebre un lot de productes de la marca i un pòster del pilot firmat per ell.

A l’acte d’inauguració, Aleix Espargaró es va confessar un gran amant dels animals i va explicar que “donar suport a Terranova CNC, una marca que vetlla per alimentar adequadament els nostres gats i gossos, sempre és un gran plaer”. “La meva pròpia botiga a Andorra _va continuar_ funciona de meravella i em permet estar encara més connectat amb el món dels animals, que m’encanta”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li