Albert Carbó: ‘Hem de donar continuïtat al projecte de l’any passat’

0
770

Després de la gran temporada passada, que va deixar l’equip a tocar del play-off d’ascens, el Peralada afronta un nou curs amb la moral alta, però conscient que la 2020-2021 serà un curs excepcional a causa de la Covid-19. Així ho explica el tècnic Albert Carbó (Peralada, 1990), satisfet amb la confecció de la plantilla i amb el transcurs de la pretemporada


Com veu l’equip pocs dies abans d’iniciar el campionat?
Bé, des del primer dia els jugadors han vingut amb moltes ganes. Estem molt il·lusionats amb el nou projecte, amb les incorporacions que hi ha hagut i amb els jugadors que han volgut seguir amb nosaltres per donar continuïtat al què vam començar. La pretemporada ha estat més llarga de l’habitual, però venint d’on veníem ens ha anat molt bé per anar agafant rodatge i perquè els nous jugadors s’hagin anat introduint a la idea de l’equip. Ens veiem capacitats per afrontar la primera jornada de lliga i rendir al màxim nivell.

Content amb la plantilla d’aquesta temporada, doncs?
Sí. Hem tingut molt temps per poder-la confeccionar i les sortides que hem tingut les hem cobert amb unes incorporacions que, juntament amb en Nitus Santos, han estat preses a consciència per tal d’afavorir el rendiment de l’equip.

Han arribat molts jugadors. La idea és mantenir la mateixa aposta futbolística o es reformularan alguns plantejaments?
En línies generals continuarem amb la idea amb la qual treballava l’equip la temporada passada. Ara bé, l’equip va millorar, jo també ho vaig fer, i des del punt de vista metodològic, volem introduir noves idees per intentar treure encara més rendiment als jugadors. Hem construït un equip més jove i segurament serà més vertical, un bloc que correrà més durant els noranta minuts. Però vaja, al cap i a la fi tot això es veurà jornada a jornada i els resultats també marcaran la confiança i el joc de l’equip al llarg de la temporada.

Aquesta verticalitat ja s’ha deixat veure durant la pretemporada. Com valora la preparació que ha fet l’equip?
Estic molt satisfet d’aquesta pretemporada. En línies generals l’equip ha donat la cara i ha competit contra rivals de categoria superior durant bona part del partit, mostrant quines són les nostres armes i sentint-nos en confiança.

Què li sembla aquest format de campionat de Tercera adaptat a la Covid?
Estem davant d’una temporada excepcional, però ara no és moment de dir si aquest format és bo o no. L’afrontem sabent que serà un inici en el qual no ens podrem despistar. A diferència de l’any passat, haurem de començar forts i amb resultats positius. A partir d’aquí, són vint jornades que haurem de concebre com una segona volta, però estic tranquil: l’equip està preparat i un gran bloc del curs passat es manté, i el que hem de fer és donar continuïtat al projecte per seguir amb la bona línia de l’any passat.

Amb el potencial de la plantilla, considera que l’equip pot aspirar almenys a repetir la bona trajectòria de l’any passat?
Sí, és una fita molt difícil i en som conscients. La temporada de l’any passat va ser molt bona, i arribem amb la màxima il·lusió per intentar repetir-ho. A veure si d’aquí a vint jornades ens aconseguim introduir entre les tres primeres places de la classificació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li