Albert Carbó: «Ara mateix la prioritat número u és tenir una plantilla estructurada i competitiva»

0
1322

El jove Albert Carbó, de 28 anys, serà l’encarregat de conduir el rumb del Club Futbol Peralada en el seu retorn a Tercera Divisió. Aquesta serà la primera experiència del peraladenc en una banqueta amateur, en la qual arribarà després d’exercir darrerament com a coordinador de la Unió Esportiva Figueres, on també ha dirigit el juvenil B, amb qui ha aconseguit l’ascens


Què li suposa aquest repte d’entrenar al primer equip del Peralada?
Quan m’ho va proposar en Nitus Santos fa uns dies em va fer molta il·lusió, perquè és el primer salt que faig al futbol amateur i el podré fer al club on he estat gran part de la meva trajectòria esportiva. Aquest repte em reforça i em dona confiança, estic molt il·lusionat i amb ganes de començar a treballar en aquest nou projecte.

Arriba de l’etapa formativa, com valora aquest salt?
Sí, fins ara estava entrenant en etapa de formació i el canvi és totalment diferent. Abans el més important era treballar a favor del progrés dels joves, mentre que ara entrem directament a competir. La competició serà totalment diferent, haurem d’avançar setmana a setmana per assolir els resultats esperats.

S’ha de fer l’equip des de zero, ara.
Exacte. Des del moment que se’m proposa entrenar al Peralada hem treballat conjuntament amb en Nitus Santos, braç a braç, per fer un gran llistat de futbolistes i tancar així les primeres incorporacions. En aquests moments, la prioritat número u és poder tenir una plantilla estructurada i competitiva de cara al curs vinent.

Quin és el perfil de jugador que esteu buscant?
Volem futbolistes compromesos, ambiciosos i que estiguin il·lusionats amb el nostre projecte. Sé que fer un equip des de zero serà complicat, però tinc l’avantatge de poder adequar la plantilla al meu estil de joc amb futbolistes que ja conec. La idea és buscar jugadors de la nostra zona, de la província, però si fa falta anirem a buscar-ne també cap a Barcelona. Al cap i a la fi el que volem és una plantilla equilibrada.

I quin és la proposta futbolística que es podrà veure al Municipal?
Intentarem fer un futbol atractiu, amb jugadors valents amb la pilota i que siguin agressius tant en atac com en defensa. Treballarem per fer un futbol vistós i perquè l’aficionat en pugui gaudir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li