Albera i Adepaf, units pel femení

0
1697

Els dos clubs han impulsat una línia conjunta de bàsquet femení, batejada amb el nom de UCAP Storks


 

El passat dijous dia 6 de juny el Claustre de Sant Domènec de Peralada va acollir la presentació d’un nou projecte esportiu impulsat entre el Club Bàsquet Albera-Peralada i el Club Bàsquet Adepaf de Figueres, una iniciativa que vincularà les dues entitats locals amb una sola línia conjunta de bàsquet femení batejada amb el nom de UCAP Storks, que respon a Unió de Clubs Adepaf Peralada.

Fa més d’un any que els dos clubs treballen per perfilar aquesta idea, que neix amb la voluntat d’assegurar la continuïtat del bàsquet femení dels dos clubs alt-empordanesos a partir dels equips de base, així com per suposar una oportunitat perquè les jugadores amb més projecció del territori comarcal no hagin de desplaçar-se a Girona per fer un salt esportiu o qualitatiu en la seva trajectòria.

Malgrat que la idea de treballar conjuntament està orientada al bàsquet femení, la bona sintonia en les primeres converses ja ha permès a alguns equips la cessió de jugadors en moments puntuals durant la lliga.

DE MOMENT, AMB 3 EQUIPS. L’UCAP Storks es posarà en marxa el pròxim curs 2019/20 i comptarà inicialment amb 3 equips: premini, mini i preinfantil. Pel que fa a la direcció esportiva i a les cares visibles del nou projecte, aquestes seran en Guillem Pascua i en Josep Antoni Tete Quirante, que comptaran amb el suport de les directives per fer créixer i consolidar el bàsquet femení a la comarca. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li