Alba Torrent i Ragolta, guanya el primer premi UB-Santander de la Facultat de Dret

0
1478

És l’autora d’un treball amb una recerca rigorosa, escrita íntegrament en anglès, tutoritzada pel professor Jordi Galí, en què es comparen els fenòmens de l’extrema dreta en tres països diferents: Àustria, Espanya i Itàlia


Tot just fa una setmana en aquest mateix espai us anunciàvem la victòria d’Èlia Torrent en el premi Argó 2020 de la Universitat Autònoma de Barcelona. Doncs bé, ara és la seva germana Alba la que ha estat guardonada amb un altre premi.

Concretament amb el primer premi UB-Santander de la Facultat de Dret, per la seva obra Dismantling the European far-right. Analysing the cases of Austria, Spain and Italy. Es tracta d’un treball amb una recerca rigorosa, escrita íntegrament en anglès, tutoritzada pel professor Jordi Galí, en què es comparen els fenòmens de l’extrema dreta en tres països diferents: Àustria, Espanya i Itàlia. L’origen del treball cal buscar-lo en l’Erasmus+ Learning from History… Planning the future together, un projecte de mobilitat internacional en el qual l’Alba pogué participar, conjuntament amb altres estudiants de l’Institut Cendrassos.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li