Ajuts de la Fundació Albert Tomàs a iniciatives culturals

0
916

Les dues modalitats han de tenir relació amb els objectius de la Fundació: «L’estudi, la recerca, la conservació, la promoció, la valorització social i la difusió del coneixement del patrimoni artístic, monumental, cultural i natural de l’Empordà»


 

La Fundació Albert Tomàs i Bassols, amb seu social al municipi de Llançà, ha publicat les bases per a la concessió d’ajuts a iniciatives culturals. Es tracta de dues categories d’ajuts: per a publicacions i per a activitats socioculturals. Les dues modalitats han de tenir relació amb els objectius de la Fundació: «L’estudi, la recerca, la conservació, la promoció, la valorització social i la difusió del coneixement del patrimoni artístic, monumental, cultural i natural de l’Empordà».

Pel que fa a la primera beca, dotada amb 1.000 euros, es considera publicació tant l’edició de materials en suport paper o en suport digital. Per altra banda, el projecte sociocultural, dotat amb 500 euros, ha de tenir caràcter públic i desenvolupar-se al llarg de l’any. Les activitats i les publicacions s’han de desenvolupar en llengua catalana. La concessió dels ajuts consta de dues convocatòries durant el 2019 amb les següents dates de terminis: el 31 de maig i el 30 de novembre, respectivament. Les bases i els formularis per sol·licitar els ajuts estan disponibles al web de la fundació: wwww.fundacioalbert.cat.

BECA DE RECERCA. La Fundació va crear una beca de recerca, l’any 2018, dotada amb 8.000 euros. En la primera edició, es va atorgar la beca al treball «Poder polític i mobilitat social a les viles de l’Empordà entre el darrer terç del segle XIV i inicis del segle XVI», presentat per Albert Reixach i Sala. La beca té caràcter bianual i la propera convocatòria tindrà lloc el 2020.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li