Ajornen la restricció de vehicles a la Rambla pels caps de setmana

0
669

L’acció tenia com a objectiu dinamitzar l’activitat al centre de la ciutat però haurà d’esperar uns dies


L’Ajuntament de Figueres ajornarà dues setmanes la restricció del pas de vehicles a la Rambla durant els caps de setmana. Aquesta decisió s’ha pres per les noves mesures del Procicat per evitar contagis per la Covid-19. Durant aquests dies continuen vigents les indicacions aprovades per la Generalitat per frenar el coronavirus i això vol dir reduir l’activitat a la ciutat i evitar els desplaçaments.

Abans dels rebrots de Covid de l’1 de juliol, l’Ajuntament de Figueres va anunciar la peatonalització de tota l’àrea de la Rambla per als caps de setmana d’estiu. Això incloïa divendres, dissabtes i diumenges i també en dies de celebració d’esdeveniments. La mesura tenia com a objectiu afavorir els desplaçaments a peu durant els mesos d’estiu, quan hi ha més afluència de visitants a la ciutat.

La restricció és una de les accions previstes en el pla per dinamitzar l’activitat comercial, la cultural i la gastronòmica de Figueres. Amb el relaxament de l’alerta sanitària i quan les restriccions del Procicat s’aixequin es podrà posar en marxa la conversió en zona de vianants prevista de la Rambla.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li