Ajornament de la taula de negociació del conveni d’Ecoserveis

0
669

La reunió, prevista per a aquest divendres, ha de servir per arribar a un acord per un conveni que convenci els sindicats sobre el futur dels treballadors que passaran a altres empreses procedents d’Ecoserveis


Nou ajornament de la taula de negociació del conveni d’Ecoserveis. La reunió s’havia de celebrar el passat 14 de gener, però s’ha acabat traslladant a aquest divendres, dia 22. La reunió ha de servir per arribar a un acord per un conveni que convenci els sindicats sobre el futur dels treballadors que passaran a altres empreses procedents d’Ecoserveis. Abordar aquestes qüestions va ser una de les condicions que els treballadors van posar sobre la taula per acabar amb la vaga d’escombraries del passat mes de desembre. La primera mesa es va fixar pel 7 de gener, després pel 14 i ara, pel dia 22.

El servei de recollida de residus i neteja viària s’hauria de municipalitzar i amb l’enllumenat ja es va aprovar per ple que passi a gestió pública. Pel que fa al manteniment de parcs i jardins, ha passat a la UTE Brocoli. Els treballadors dels serveis volen mantenir un coveni marc amb les subrogacions i per això volen negociar. De fet, Fisersa, l’empresa municipal de serveis, ja va garantir en un document que es mantindran les condicions actuals als empleats procedents d’Ecoserveis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li