“Això és un fins aviat; si el Peralada em necessita estaré a la seva disposició”

0
888

Decidir marxar, després de tantes emocions, no deu ser fàcil.
Ha estat una decisió complicada. Aquí hi he passat uns anys molt bonics en un club que m’ha tractat de manera excel·lent i amb uns nois magnífics, i això m’ha dificultat prendre la decisió que finalment he pres.

Deixes el Peralada pel desgast?
Ha estat un dels factors importants, sí. Faig un esforç enorme per venir aquí: treballo a Barcelona, visc a Sant Feliu de Guíxols i entreno a Peralada. Crec que necessitava reptes nous, necessitava un canvi que he meditat juntament amb la meva família.

Què és el que trobaràs a faltar més del club?
Ho trobaré a faltar rot. Trobaré a faltar l’ambient familiar, el tracte humà i un grup amb el qual he compartit uns anys molt bonics. Hem aconseguit coses importants i me’n vaig amb aquesta satisfacció, la d’haver deixat l’equip competint a tercera divisió.

Una categoria en què hi heu debutat amb bon peu.
Sí. Aquesta temporada ha estat molt bona, al nivell de la de l’any passat. Realment, considero que la permanència d’aquest any té tant o més mèrit que l’ascens que vam aconseguir el curs passat. Nosaltres al principi comptàvem per a tothom com un candidat al descens, però hem demostrat, una altra vegada, que els diners no ho són tot. He tingut la sort de tenir durant aquests anys un grup de nois que han competit com animals i que tenien molt bona relació entre ells. El que han fet té un mèrit molt gran, enorme, i a mi, com a entrenador, m’han aportat moltíssimes coses positives.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li