Aitana Radsma es corona a l’estatal

0
907

L’atleta escalenca es va proclamar campiona d’Espanya sots-20 en els 60 metres tanques en pista coberta


El Club Atletisme Ventalló va tornar a evidenciar el cap de setmana passat a Antequera, Màlaga, que és un dels grans planters dels atletes de tanques del país. En el marc del Campionat d’Espanya sots-20 en pista coberta celebrat a terres andaluses, l’atleta escalenca formada al club empordanès, Aitana Radsma, es va proclamar campiona estatal dels 60 metres tanques després de firmar dos grans registres: a les semifinals va aturar el cronòmetre en 8.47, mentre que a la final es va imposar a les rivals després de segellar un temps de 8.49.

Amb aquest or, Radsma escalfa motors de cara a la temporada a l’aire lliure, on enguany li esperen reptes importants, entre d’altres, lluitar per assolir les mínimes internacionals sots-20 de l’estiu.

L’esportista empordanesa, que competeix amb l’equip CA Playas de Castellón, arribava a la cita d’Antequera després d’haver-se proclamat cinquena classificada estatal absoluta i primera catalana sots-20.

ALTRES RESULTATS. L’exhibició del club a les tanques també es va fer notar al Campionat de Catalunya sots-18 i sots-16 del passat cap de setmana, on l’entitat atlètica va assolir dos podis, amb les plates de Judit Alemany (sots-18), que va firmar un temps de 8.80 —millor marca personal—, i de Lluc Fernández (sots-16), que també va fer millor marca personal (9.35). A la competició també van participar Pablo Doornekamp, quart; Adrià Framis; sisè, i Elsa Torrent, novena. En tots els casos, competien a la prova dels 60 m tanques.

EL CLUB, SORPRÈS. Els bons resultats aconseguits estan agafant amb certa sorpresa al Club Atletisme Ventalló. Així ho indica la coordinadora de l’entitat esportiva, Elena Poquet, que diu que els «entrenaments, a causa de la covid-19, no han estat com haurien d’haver estat amb una situació normal, i probablement hauríem millorat les marques, sobretot en el cas de l’Aitana». «A les categories inferiors donem molta importància a la tècnica, més que al rendiment, hi ha molta feina al darrere i al cap dels anys dona resultats», afegeix Poquet, que també ressalta el bon moment del planter, malgrat que ara no pot competir per la falta d’oportunitats a causa de la pandèmia: «Ho estan fent molt bé en els entrenaments, però no han pogut competir perquè hi ha molts pocs controls i reduïts per marques».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li