Aigua de VilajuĂŻga i la singularitat

0
91498

El 6 d’abril passat s’anunciava el tancament de la mĂ­tica AigĂŒes de VilajuĂŻga desprĂ©s de mĂ©s de 113 anys d’histĂČria. AigĂŒes de VilajuĂŻga ha estat una aigua molt lligada a la comarca i amb la qual molts empordanesos hem passat grans moments. PerĂČ mĂ©s enllĂ  d’aquest factor identitari i fins i tot de la popularitat que DalĂ­ li va donar en recomanar-la sempre que podia, el que feia especial l’aigua de VilajuĂŻga era el seu gust. Un fil subtil de gas que l’allunyava tant de l’aigua natural com de l’aigua amb gas tradicional. La marca vilajuienca gaudia d’una muniĂł de fans que apreciava el seu curiĂłs gust i que la comprava o demanava sempre que podia. La notĂ­cia va caure com una bomba a la comarca.

Fa una setmana s’anunciava que una de les empreses mĂ©s potents i internacionalitzades del paĂ­s, la farmacĂšutica Grifols comprava AigĂŒes de VilajuĂŻga i que aviat presentarĂ  un pla de modernitzaciĂł per a la marca, fet que sens dubte la farĂ  mĂ©s present arreu.

L’alcaldessa de VilajuĂŻga, a mĂ©s de mostrar la seva satisfacciĂł, va confirmar que des que es va anunciar el tancament de l’empresa, els antics propietaris han rebut diverses ofertes per comprar i rellançar la marca.

QuĂš tĂ© AigĂŒes de VilajuĂŻga que fa que tingui tants pretendents i que aconsegueixi una aposta decidira d’una de les empreses mĂ©s importants del mĂłn en el seu sector?

Quantes empreses hem vist que tot i que també formàven part del nostre imaginari col·lectiu desapareixien i avui en dia només viuen en el nostre record?

La resposta Ă©s clara: singularitat. L’aigua de VilajuĂŻga Ă©s Ășnica. TĂ© un gust especial que segurament no agrada a la majoria de la poblaciĂł, perĂČ entusiasma a una minoria considerable. I per aixĂČ ha tingut pretendents, per aixĂČ la notĂ­cia va impactar i per aixĂČ, Grifols li donarĂ  present i futur. AllĂČ singular tĂ© futur.

Aquest episodi ens serveix d’exemple i molta gent de la comarca hauria de prendre nota. Cal apostar per allĂČ que Ă©s singular i que alhora la gent s’ho fa seu. Com l’aigua de VilajuĂŻga.

Aquesta petita lliçó la podem aplicar en qualsevol àmbit i en qualsevol projecte, esdeveniment o proposta que es tiri endavant individualment o des de l’administració.

És prou singular? Vindria la Grifols de torn per apostar-hi?

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz