Agnès Lladó, candidata oficial d’ERC

0
594

L’actual alcaldessa es va presentar com alcaldable acompanyada del president del Govern, Pere Aragonès


Aquest divendres al vespre, a La Cate Espai Cultural, va tenir lloc la presentació d’Agnès Lladó com a candidata a l’alcaldia de Figueres per ERC a les municipals del 2023. En el seu discurs, l’alcaldable va destacar «l’estabilitat que amb ERC a l’alcaldia s’ha aconseguit», amb situacions adverses com la pandèmia, les derivades d’una guerra a Europa i una crisi social, econòmica i ambiental.

Lladó va defensar i explicar el projecte sòlid d’Esquerra per transformar la ciutat en una ciutat cohesionada, sencera, d’oportunitats per viure-hi i de guanyar-s’hi la vida. Lladó va afegir que «continuarem treballant incansablement per la cohesió social, per la creació d’espais comuns, per generar identitat, per recuperar l’orgull de ciutat i per fer realitat els valors republicans que ens caracteritzen». La candidata a la reelecció va fer un repàs d’acció de govern tot destacant «l’augment de la plantilla de la Guàrdia Urbana, l’aposta per la formació professional, l’habitatge de protecció oficial per a persones joves i grans, el garantir els serveis bàsics per a tothom, la millora dels equipaments esportius de la ciutat, la renovació de l’enllumenat públic, l’asfaltatge de carrers, la dinamització comercial o l’estratègia turística, entre altres».

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, també va ser present a l’acte per donar suport a la candidata. Va destacar «els valors que aporta l’Agnès, com a dona, i Esquerra, a la ciutat de Figueres». També la va posar com «a referència de bon govern».Durant l’acte, tres persones properes a Agnès Lladó, entre elles la secretària d’Igualtats, Mireia Mata, van parlar de la seva figura en diferents vessants: personal, professional i política.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li