Afectacions per una vaga als trens que enllacen Catalunya amb França

0
1534

Els trens que enllacen Catalunya amb l’estat francès patiran afectacions a causa de l’aturada laboral de la companyia ferroviària francesa SNCF que tindrà lloc des de les vuit del vespre del 23 de juny fins les vuit del matí del 25. Els trens de Mitja Distancia de la línia Barcelona-Girona–Potbou–Cervera iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Portbou. Dos dels trens afectats per la vaga són els trenhotels Milà-Barcelona i Zurich-Barcelona, que aquest dimecres suprimiran tot el seu recorregut. Per altra banda, el Talgo Lorca-Montpellier finalitzarà el seu trajecte a Portbou i els viatgers del tram Portbou-Montpellier seran traslladats per carretera des de Figueres fins a la destinació. 

El Talgo Lorca-Montpellier es veurà afectat dimecres i dijous, com el Trenhotel Barcelona-París i viceversa, que suprimirà tot el seu recorregut. El dia 24 de juny anul·laran el seu recorregut el Talgo Barcelona-Montpeller i viceversa i els trenhotels Barcelona-Zurich i Barcelona-Milà d’anada i de tornada. Pel que fa als dies 24 i 25 de juny, el Talgo Mare Nostrum Montpellier-Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier–Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a Figueres.

Renfe recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció i reserves: 902 320 320. A més, la companyia ha establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li