Adrià rep el premi Arjau d’Honor

0
1002

El reconeixement és atorgat pels empresaris de Roses per la seva dedicació i trajectoria modèlica


El xef Ferran Adrià ha rebut el primer premi Arjau d’Honor atorgat pels empresaris de Roses. L’acte d’entrega s’ha celebrat al Teatre Municipal de Roses i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Joan Plana; de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech; del president de l’Associació, Miquel Gotanegra; del president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, i altres autoritats i representants del món empresarial, així com Mateu Casañas, cuiner i propietari dels restaurants Compartir i Disfrutar, que ha considerat Adrià un «puntal» del món de la gastronomia.

El guardonat ha expressat el seu agraïment pel reconeixement «que es suma al que ja va rebre en Juli Soler a la seva primera edició, reafirmant el lligam d’El Bulli amb Roses. Estem molt il·lusionats per la propera obertura del museu a Cala Montjoi i per seguir aportant valor al nostre entorn».

Premis Arjau. Són uns reconeixements que els empresaris de Roses concedeixen a persones vinculades amb el municipi, que han tingut una trajectòria modèlica i que amb la seva dedicació i entrega han ajudat a posicionar Roses com a població turística capdavantera. Es van impulsar l’any 2015 amb un reconeixement a Juli Soler, l’artífex amb el xef Ferran Adrià d’El Bulli, i aquest any s’ha creat aquest nou premi, l’Arjau d’Honor, atorgat a Ferran Adrià.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li