Adrià Puntí, Coque Malla, Joan Colomo i Jazz Machín, al Gastromusical de l’Escala

0
430

El festival Gastromusical, que organitza el restaurant El Molí de l’Escala, arriba a la 8a edició amb una proposta renovada i un nou format per arribar a nous públics. Per primera vegada, les propostes es concentraran en sis dies consecutius, del dimecres 30 de juliol al dilluns 4 d’agost. “Concentrem el festival en sis dies per optimitzar recursos, esforços i impacte”, va explicar el propietari del restaurant El Molí de l’Escala i creador del festival, el xef Jordi Jacas, tot afegint: “Fa vuit anys vam ser pioners a oferir una proposta que combinava gastronomia i música. Ara, i aprofitant que celebrem els 20 anys del restaurant, ens veiem obligats a reinventar-nos i diferenciar-nos de la resta”. Les entrades ja són a la venda i els preus són similars als de l’any passat. Aquests oscil·len entre els 72 euros, el sopar i el concert, 12 euros només el concert i les actuacions dels nous formats, entre els 5 i els 30 euros. A més, s’oferten 50 packs per 220 euros per assistir a tots els concerts i sopars del festival.

inauguració. El Gastromusical s’inaugurarà el dimecres 30 de juliol amb el sopar–concert que oferiran Adrià Puntí i Jordi Herrera. Considerat com el millor músic de la seva generació, qui va ser l’ànima del grup Umpah-pah tocarà cançons del seu últim treball discogràfic, Incompletament Puntí, publicat després de deu anys de silenci, però també composicions que han marcat la seva trajectòria. Per la seva banda, Jordi Herrera presentarà la seva cuina d’arrels catalanes i mediterrànies que l’any 2007 va ser guardonada amb una estrella Michelin.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li