Actuacions a una onzena de carrers de Figueres

0
713

Figueres inicia les tasques d’asfaltatge, que s’allargaran un mes i que continuaran a la tardor a 16 vies més


L’Ajuntament de Figueres comença aquesta setmana les tasques l’asfaltatge d’una onzena de carrers de la ciutat. Les obres de conservació i manteniment suposen una inversió de 261.565 euros i contemplen trams de diferents carrers. Les actuacions es faran al carrer Avinyonet, carrer Met Miravitlles, rotonda Fages de Climent, carrer Albert Cotó, carrer de la Mare de Déu de Montserrat, Rambla Nova, carrer Sant Llàtzer, Plaça Estació, carrer Rubaudonadeu, carrer Mar i Rotonda de Llançà.

Els dos primers trams de carrers que es tornaran a asfaltar són el d’Avinyonet i el Carrer Met Miravitlles. La superfície total de carrers que s’asfaltarà és de 2.360 metres quadrats. Tots els carrers s’hauran asfaltat en el termini d’un mes.

LA TÈCNICA. Els treballs consistiran en intervenir en el fresatge del paviment existent, la repavimentació, la reparació de l’enfonsament i l’estesa i compactació d’una capa d’aglomerat asfàltic en calent. El pla d’asfaltatge es reprendrà de cara a la tardor. El consistori té previst actuar en una setzena de carrers més per posar la ciutat al dia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li