Actes socials per recaptar fons en la lluita contra el càncer

0
599

Dues entitats benèfiques de l’Alt Empordà, dedicades a donar suport als malalts de càncer i als seus familiars, van celebrar el passat mes de març dues activitats gastronòmiques destinades a recollir fons. En el primer cas, el restaurant Mas Pau d’Avinyonet de Puigventós va acollir, el passat 14 de març, el sopar anual de la delegació de Figueres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer.
La vetllada va aplegar al voltant de 180 persones que van fer les seves aportacions a una causa ben solidària. Entre els diners que es van recollir al sopar i els diversos donatius rebuts per part de particulars, empreses i institucions que no van assistir a la vetllada, la recaptació va arribar als 12.000 euros.
Durant el sopar es van sortejar dos quadres regalats per dos artistes; en concret, una pintura de Rosa Maria Laveda i un collage de Josep Bosch. Entre els assistents també es van sortejar diversos àpats per a dues persones en establiments de restauració de la comarca que van donar suport a l’entitat.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li