Aconsegueix unes cames perfectes

0
863

Els que veuen un parell de cames maques normalment no pensen en l’importants que són per al nostre cos. L’aspecte estètic és el que generalment predomina i són pocs els que saben que representen el 50% de la nostra alçada i que el 40% de la pell del cos es troba a les cames.
En general, la sensació de cames cansades i pesades, inflamació, dolor i rampes a la nit, són símptomes que s’accentuen durant la temporada d’estiu. Els metges recomanen, a més a més, refrescar les extremitats, fer lleugers massatges de baix a dalt per estimular la circulació o moure les cames freqüentment de posició si estàs molt de temps dreta o asseguda; particularment, cuida els excessos de tabac i no abusis de la sal.
Les cames són una de les parts del cos en les quals s’acumula més greix que, junt amb problemes de circulació -en combinació amb aigua retinguda-, produeix que aparegui la cel·lulitis. La primera causa de la seva temuda aparició és la vida sedentària, és a dir, passar tot el dia asseguda al cotxe, a la feina i a casa. L’exercici físic és el més indicat, ja que a part de cremar calories i eliminar l’excés de greix, dóna fermesa als músculs i estimula la circulació.
Si disposes d’una hora al dia et recomanem que practiquis la natació, passegis en bicicleta o caminis. Si vols resultats amb més impacte, prova de baixar i pujar escales, aproximadament 100 esglaons cada dia, i incrementa la rutina fins a arribar a 20 sessions diàries en què pugis 20 esglaons cada vegada. Un suggeriment més és saltar a la corda com quan eres petita, ja que és una activitat que beneficia els músculs de les cames i el glutis. 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li