Acció per informar dels serveis de l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa de l’Ajuntament

0
13223

La campanya “Som-hi”, que té com a lema “Crea, creix, avança”, se centra en tres eixos: empresa, emprenedoria i Invest-in


L’Ajuntament de Figueres va presentar divendres la campanya “Som-hi!” per donar a conèixer els serveis que ofereix l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica a les empreses, emprenedors i persones aturades. La campanya, que té com a lema “Crea, creix, avança”, se centra en tres eixos: Empresa, Emprenedoria i Invest-In.

ELS EIXOS. Emprenedoria ofereix assessorament per a la creació d’empresa, formació en creació d’empreses, accions de sensibilització en emprenedoria, premis emprenedors, programes de consolidació empresarial, traspàs de negocis i de relleu en l’empresa familiar, suport a empreses innovadores en sectors emergents, i accés al finançament. L’eix Invest in Girona-Figueres inclou la recerca i acompanyament d’empreses que vulguin invertir a l’Àrea Urbana de Figueres en la recerca de localitzacions, finançament i subvencions, suport en els tràmits de creació i instal·lació de l’empresa, recerca i formació de treballadors. Amb l’eix Empresa es pot accedir a programes de creixement i innovació empresarial, formació, foment de les TIC, butlletí de subvencions, observatori socioeconòmic, metodologia E+D+R, dinamització del sector agroalimentari, i recerca de treballadors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li